Login Gebruikersnaam: Paswoord:

Forum » Restaurants » In de wulf, Dranouter

# 1. Door fanny op 2007-02-15 13:44:36Kobe Desramaults. Zijn eerste ster rijk,gouden garde 2004, amper 26 jaar, en een gepassioneerd leerling van Sergio Herman (Oud Sluis) en Commerc 24 (Barcelona).
Het is in de Westhoek, maar "ca vaut le détour" zeggen de Fransen. De oude hoeve waar zijn moeder eenvoudige gerechtjes serveerde is nu het kader voor een topkeuken. Hij blijft trouw aan de tapas-cultuur, vervlaamst deze en voegt er experimentele technieken, geïnspireerd door El Bulli, aan toe.
Aan alle neven-elementen kan er nog een beetje gewerkt worden (verdere restauratie, ontvangst, sanitair). De keuken heeft duidelijk alle aandacht gehad maar die is dan ook super. En uiteindelijk draait het daarom.
Wijn wordt geserveerd door zijn eigen vriendin. Jong en enthousiast maar misschien wel nog wat "groen" in wijnkeuze. En wat mij betreft, mocht gerust wat dieper op de wijnkeuze ingegaan worden.
Wij gaan absoluut nog eens (snel) terug want dit is/wordt topklasse in België maar is gelukkig voorlopig nog zeer betaalbaar.
Je kan trouwens ook één van de gastenkamers boeken. Niet te sjiek maar gewoon leuk, ontspannend en met heerlijk ontbijt.
Antwoord plaatsen
Om te antwoorden moet u ingelogd zijn.© 2004-2024 De Wijnspecialist - Afgedrukt op: 14 juli 2024 - Bezoek ons op www.wijnspecialist.be
Pagina url: /site/forum/onderwerp/5/270