Login Gebruikersnaam: Paswoord:

Over deze website

De wijnspecialist probeert praktische wijninformatie, op een overzichtelijke manier tot de geïnteresseerde lezer te brengen. Om dit doel te realiseren hebben we geopteerd voor een frisse en duidelijke layout, waar u steeds op enkele klikken van uw doel bent. Hieronder een klein overzicht van ons aanbod.

 • Wijndatabase
  Onze wijndatabase verschilt enigszins van enkele andere grote wijnsites. Wij proberen géén totaaloverzicht te geven van alle wijnen die op de markt aangeboden worden. In tegendeel, wij proberen een selectie te maken van circa honderd wijnen per type. We zullen van elke prijscategorie enkele wijnen aan bod laten komen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de wijnen die De Wijnspecialist op haar site aanbied, van goede kwaliteit zijn.
 • Artikels
  Regelmatig probeert De Wijnspecialist enige duiding te brengen bij bepaalde begrippen of gewoonten uit de wijnwereld.
 • Wijnvragen
  In deze sectie zal u veel gestelde vragen vinden over wijn, alsook verklaring van vakjargon. De Wijnspecialist biedt de mogelijkheid in deze vraag/antwoord databank te zoeken en tevens uw eigen vragen in te zenden.
 • Wijnstreken
  De Wijnspecialist brengt voor u de wijnwereld in kaart, en zorgt voor een duidelijke uitleg bij de verschillende wijnstreken.
 • Druivenrassen
  De indruk van een wijn wordt sterk bepaald door de druiven waarvan hij gemaakt is. De Wijnspecialist geeft een overzicht.
 • Wijnnieuws
  Ook de wijnwereld staat niet stil. Daarom proberen wij u via deze pagina's op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in de wijnwereld

Het gebruik van deze site is aan bepaalde voorwaarden onderworpen zoals te lezen in onze gebruiksvoorwaarden.

© 2004-2024 De Wijnspecialist - Afgedrukt op: 16 juni 2024 - Bezoek ons op www.wijnspecialist.be
Pagina url: /site/info