Login Gebruikersnaam: Paswoord:

Nieuws

Wijnhuis Oinos

Adres:
Wijnhuis Oinos
Keerstraat 23
1760 Roosdaal
België

Website:
Wijnhuis Oinos

Over ons:
OINOS staat garant voor de import en distributie van Franse wijnen waarbij kwaliteit primordiaal is, echter aan een aanvaardbare prijs. Verwacht trouwens bij Oinos merendeels geen dure kasteelwijnen, maar eerder ongekende pareltjes die de duurdere (lees: gekende) wijnen naar de kroon kunnen steken, maar niet dezelfde marketingmachine achter zich hebben. Een uitzondering uiteraard niet te na gesproken waar we focussen op Belgische wijnbouwers in Frankrijk (Le Cedre, Famaey, Clauzet van Baron Velge, ...)

Achtergrond
Geruggesteund door mijn vader, Alfons De Mulder – die al sinds 1969 de Franse wijnstreken als geen ander kent en verkent – weten we exact welke Franse wijnen u kunnen bekoren. Na onze wijnselectie op de kastelen worden ze bovendien nog onderworpen aan een blinde proeverij onder kenners en liefhebbers alvorens in onze selectie te worden opgenomen.

Als steunpilaar in onze wijnselectie stellen we uiteraard graag Chateau Perayne voor. Een kasteel dat de laatste 13 jaar in handen is van de familie Luddecke (Henri en Monique). In 1994 weken ze vanuit Hannover uit naar de Bordeauxstreek om daar het bestaande Chateau Perayne over te nemen. Door hun gedrevenheid en technieken zijn zij momenteel een voorbeeld voor de andere wijnboeren in de streek die oor hebben naar wat zij te vertellen hebben, daar waar er eerst alleen maar sprake was van enige vorm van cynisme en ongeloof. Een voorbeeld van professionalisme.

Naast deze wijnen bieden we uiteraard ook andere wijnen aan uit St. Emilion, Medoc, St. Estephe, … Een volledig overzicht van ons gamma kan je trouwens altijd bekijken op www.oinos.be en doorklikken naar 'Wijnen'. Alles aan de beste prijs/kwaliteit verhoudingen.

Degustatieavonden
Naast de import wensen we ons verder ook te profileren als aanbieder van degustatieavonden. Dit kan bij u thuis gebeuren (voor een groep van vrienden) of evenzeer in zaaltjes (voor verenigingen, clubs, …) Wij bespreken hierbij zo'n 8 a 10 wijnen. Al onze condities kan u nalezen op onze site indien u hierin interesse vertoont (doorklikken naar 'Degustatieavonden'). Wij geven u graag meer uitleg indien u dat wenst.

Onze expertise
Kent u vrienden die een feestje geven of wilt u zelf uw wijnkelder uitbreiden, restaurants die hun wijnkaart wensen uit te breiden, winkels die een assortiment wijn in hun rekken wensen te leggen, mensen die een degustatieavond bij hen thuis wensen in te plannen, firma's die als incentive of voor een speciale gelegenheid wijn als beloning wensen te schenken aan klanten/personeel, mag u hen altijd onze coordinaten doorgeven. Wij contacteren hen om dit verder te bespreken, in alle vrijheid.

Of wenst u een cadeau(bon) te geven onder de vorm van wijn? U betaalt de bon en de begunstigde komt gewoon zijn wijn kiezen uit ons gamma of wij stellen voor u een geschikt assortiment samen.

Openingsuren:
Na telefonische afspraak of wanneer je gewoon in Roosdaal langskomt, mag je altijd aanbellen. Altijd welkom!


© 2004-2024 De Wijnspecialist - Afgedrukt op: 14 juli 2024 - Bezoek ons op www.wijnspecialist.be
Pagina url: /site/handelaar/wijnhuis-oinos.htm?PHPSESSID=2c8819edc09e441111c230f0f979d2de