Login Gebruikersnaam: Paswoord:

Nieuws

France-Vins.be 2006

Gezien het succes van de eerste editie, zal het initiatief France-Vins.be worden verder gezet. De volgende editie vindt plaats op 13 februari 2006 in Affligem (op 10 minuten van Brussel). Een enquête, die werd toegestuurd aan de 107 exposanten en aan de professionele bezoekers, wees op een zeer grote voldoening en tevredenheid.

Zo wordt France-Vins.be in 2006 opnieuw een uitstekende gelegenheid om het vernieuwende en hedendaagse aanbod van de Franse wijnen te ontdekken en te waarderen. Het concept laat toe om op één enkele dag en op één plaats een overzicht te krijgen van het hele Franse aanbod.

Gevolg aan een algemene vraag van de exposanten zal France-Vins.be ook zijn eerste stappen zetten op de Nederlandse markt. De eerste editie van France-Vins.nl vindt plaats daags na France-Vins.be.

Wij hopen en verwachten dat zowel producenten als professionelen uit de wijnsector massaal komen opdagen, zodat deze twee kennismakingsdagen kunnen uitmonden in commerciële partnerschappen. Aarzel dus niet langer!

Om u in te schrijven of voor meer inlichtingen: www.france-vins.beReacties

Reageer!

© 2004-2021 De Wijnspecialist - Afgedrukt op: 05 maart 2021 - Bezoek ons op www.wijnspecialist.be
Pagina url: /site/wijnnieuws/france_vins_2006.htm