Login Gebruikersnaam: Paswoord:

Nieuws

Inschrijvingen Geoffrey Robert Award 2005 open.

Vanaf heden is het mogelijk je in te schrijven voor de Geoffrey Robert Award 2005. Deze geeft recht op een reisbeurs van £ 3000 en wordt uitgereikt aan iemand met een groot potentieel in de gastronomische wereld.

De wedstrijd werd voor het eerst in 1996 gehouden. Vorige winnaars hebben ondermeer een belangrijke bijdrage geleverd aan het onderzoek op Oost-Europese druivenrassen en aan de promotie van ecologisch verantwoorde verwerking van afval uit de wijnbouw in AustraliŽ. De winnaar van vorig jaar, Shalva Khetsuriani uit GeorgiŽ, gebruikte zijn beurs voor een bezoek aan 20 grote Chateaux in Bordeaux en Bourgogne. Nadien paste hij enkele technieken die hij daar geobserveerd had toe in zijn thuisland.

De prijs is eveneens een eerbetoon aan wijnimporteur Geoffrey Roberts die meegeholpen heeft wijnen uit de Nieuwe Wereld te introduceren in de UK in de jaren 80.

Uiterste inschrijvingsdatum is 31 maart, de uitslag mogen we begin mei verwachten. Meer details vind je op www.geoffreyrobertsaward.com.Reacties

Reageer!

© 2004-2021 De Wijnspecialist - Afgedrukt op: 03 maart 2021 - Bezoek ons op www.wijnspecialist.be
Pagina url: /site/wijnnieuws/inschrijvingengeoffreyrobertaward2005open.htm