Login Gebruikersnaam: Paswoord:

Nieuws

Lancering Webshop voor Belgische kwaliteitswijnen

De eerste webshop met Belgische kwaliteitswijnen is een feit: www.belgianwines.com. De website is een gebruiksvriendelijke internetwinkel met informatie over Belgische wijn, wijndomeinen en aangepaste gerechten. Bestellingen worden aan huis geleverd binnen de 10 dagen, zodat de klant zich ook niet hoeft te verplaatsen.

De website is het initiatief van Vincent De Coninck, gediplomeerd sommelier in Franse wijnen, en gepassioneerd door producten van eigen bodem. De wijnen werden door hem getest en geselecteerd.

De kwaliteit van de Belgische wijn wordt steeds beter en dit omwille van verschillende factoren zoals meer professionaliteit in de wijngaard en de wijnkelder, verandering van het klimaat, gebruik van druiven aangepast aan onze streek ...”, aldus De Coninck.

Belgische wijnen worden reeds in gastronomische restaurants over de hele wereld geschonken: Comme Chez Soi - Brussel , Alain Ducasse - Parijs, Maison Vandamme - Zeebrugge,…

Volgende wijndomeinen zijn o.a. op de website vertegenwoordigd: Wijnkasteel Genoels Elderen, Clos des Agaises, Chardonnay Meerdael, Pietershof en Les vins de Roisin. De wijnen van deze domeinen worden ook steeds op (inter)nationale proeverijen bekroond met medailles en oorkondes.Reacties

Reageer!

© 2004-2020 De Wijnspecialist - Afgedrukt op: 01 december 2020 - Bezoek ons op www.wijnspecialist.be
Pagina url: /site/wijnnieuws/lancering-webshop-voor-belgische-kwaliteitswijnen.htm