Login Gebruikersnaam: Paswoord:

Nieuws

WAT is HOT

Het Australian Wine Bureau, de generieke marketing organisatie van de Australische wijnsector zal haar eerste jaarlijkse Wine Australia Tasting (WAT is HOT) organiseren op 23 mei 2005 a.s. in Bloomingdale, aan de Nederlandse kust.

De stijl van het event is gebaseerd op de succesvolle formule van de welbekende Australia Day Tasting die in het verleden reeds meerdere malen werd georganiseerd in o.a. New York, San Francisco, Chicago, Toronto, Vancouver, Tokyo, London, Dublin, Edinburgh, Berlin, Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg, Münich, Dresden, Stockholm en Copenhagen.

Uit recente cijfers blijkt dat Nederland reeds het 7e exportland ter wereld is voor Australische wijn, met België en Luxemburg op de 11e plaats. Australische wijn maakt een sterke groei door in de Benelux en heeft haar reputatie hoog te houden. WAT is HOT is bedoeld om verder te kijken dan een eenvoudige proeverij en laat zien aan de media, handel en de consument wat Australië, in de breedste zin van het woord, te bieden heeft.

Bloomingdale is uiteraard de perfecte locatie voor WAT is HOT. Waarom? Het strand is een onmisbaar element in het leven van Australiërs en is dé plaats voor een diversiteit van activiteiten, zoals gezellig genieten van de vrijheid, vrienden, sport en natuurlijk dineren. Onze liefde voor het outdoor-leven heeft ons aangemoedigd niet alleen buiten te dineren, maar tevens om een culinaire keuken te ontwikkelen op de barbeque. Uiteraard zal deze ook dienst doen op 23 mei.

Het event zal plaatsvinden van 12 uur ’s middags tot ongeveer 9 uur ’s avonds. De deuren gaan open voor de handel vanaf 12.00 uur, en consumenten zullen worden uitgenodigd vanaf 17.00 uur. Om 19.00 uur zullen de gasten worden uitgenodigd voor de Australische barbeque en vieren we het einde van de dag zoals de Australiërs dat gewend zijn.

De genodigden hebben dan de gelegenheid om kennis te maken met de finalisten en winnaars van de Qantas Winemaker of the year. Tevens zijn er twee retourtickets naar Australië te verloten voor de handel en media. En....Wellicht hebben we ook nog wat verassingen om de aandacht te trekken voor dit unieke Australian lifestyle event...

Voor meer informatie, surf naar www.wineaustralia.com/europe, en volg de links naar WAT is HOT.Reacties

Reageer!

© 2004-2021 De Wijnspecialist - Afgedrukt op: 03 maart 2021 - Bezoek ons op www.wijnspecialist.be
Pagina url: /site/wijnnieuws/watishot.htm